Jdi na obsah Jdi na menu

Kočička pro radost

27. 2. 2017

dsc_0982.jpg

Materiál a pomůcky:

dsc_0978.jpg

Na jaře slavíme mnoho různých svátků - MDŽ, den učitelů, svátek lásky, den matek, den otců i den dětí. Dáreček se sladkostí můžete na Velikonoce vyrobit pro malé koledníky. Malou pozornost dostávají také děti u zápisu do škol a školek. Další příležitosti, kdy někomu udělat radost si dosaďte sami...

dsc_0986.jpg

Výřez kočičky si jednoduše vybarvěte, nebojte se použít veselé barvičky - proč by kočička nemohla být třeba zelená nebo růžová :-)

Barvit doporučuji z obou stran - ručičky budete ohýbat.

Přilepte očka, nastříhejte si vousky, dolepte čumáček ve tvaru srdíčka. Další detaily dokreslete - ouška, pusinku, drápky.

Packy kočičky opatrně ohněte - doporučuji přejíždět jimi o hranu stolu - docílíte tak plynulého ohybu. Vrchní stranu spojených pacek můžete ozdobit samolepícím srdíčkem.

dsc_0304.jpg

Kočičce vložte do náruče malý dárek - koledníky potěší něco dobrého na zub, děti u zápisu mohou dostat kočičku s pastelkou, náctiletí ocení srolovanou bankovku a dospělým klidně napište milý vzkaz.

Dáreček je vhodné přilepit - k tomuto účelu je zvláště vhodná lepící guma - lze ji pak lehce odstranit.

dsc_0989.jpg

A pokud máte rádi i jiná zvířátka - nabízíme také polotovary na výrobu kuřátka nebo zajíčka - jsou trochu menší - tak akorát na jeden bombónek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kočička pro radost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář